Internatlivet

På Kvitsund kan du bo blandt gode venner.

Generell livskompetanse

De fleste av elevene (ca 170 av 185) bor på internat. Dette fører til at du både vil lære og være mye sammen med klassekameratene dine. Du vil kunne oppleve et engasjert og åpent miljø, noe som vil gi deg viktig sosial erfaring. Det er dette som er generell livskompetanse.

Årene på Kvitsund kan gi deg overraskelser. Folk du aldri hadde tenkt du kunne komme overens med, vil kanskje gi deg vennskap og minne for livet. Å bo og arbeide sammen på en internatskole gjør nemlig noe med oss både faglig og sosialt. Derfor satser Kvitsund på å ha et kreativt miljø.

Sammen med den faglige studiekompetansen står du godt rustet til livet etter Kvitsund Gymnas.

Hva kommer du til å huske etter årene på Kvitsund? Det sosiale livet. Gode samtaler. Kristent fellesskap. Nydelig natur. Vennene dine. Dere har hatt 3 år med skoletimer og fritid, hverdag og fest, humor og alvor, idrettsglede og restitusjon i et tett internatliv.

Kvitsund1617_pakke2_6