Besøkshelg 2018

Går du i 10. klasse og lurer på hvordan det er å gå på Kvitsund? Da kan vi anbefale deg å komme på besøkshelg 26. – 28. januar 2018.

På programmet står blant annet omvisning, aktiviteter, god mat og smakebit på undervisning. Dette er din mulighet til å teste hvordan det er å være elev på Kvitsund.

Hvordan melder man seg på?

Påmelding sendes til: karkla@kvitsund.vgs.no

Husk å si ifra hvis du har matallergi eller andre behov vi må ta hensyn til.
Helgen er GRATIS!

Program (26. – 28. januar 2018):

Fredag 26.januar:
Registreringen starter kl.17.00
Opplegg starter ca 17.30 Programmet denne helgen er for 10.klassinger. Men fredag kveld kl.17.30 vil det være en infosamling for de foresatte som ønsker å vite litt mer om Kvitsund.

Lørdag 27.januar
Detaljert program for resten av helgen kommer.

Søndag 28.januar
Detaljert program for resten av helgen kommer.

Hva må man ta med seg?

– Sovepose
– Liggeunderlag
– Toalettsaker
– Handkle
– Lommepenger til kioskautomat
– Gymtøy
– Gymsko
– Gode uteklær for aktivitet i snø.

Hvordan reise til Kvitsund?

Haukliekspressen går fra Oslo til Seljord rutebilstasjon med bussbytte videre til Kvitsund. Kommer du med toget til Bø går det buss videre til Seljord der du da må bytte til bussen til Kvitsund. Kommer du med buss fra vestlandet, eller med annen transport som korrospondere dårlig med bussene til Kvitsund, kan dere bli hentes på Buss-stoppet på Brunkeberg E134. (Kvitsund har minibuss) Husk å meld fra innen torsdag 25.januar hvis du trenger å bli hentet. Dette gjelder også dere som kommer fra sørlandet med buss til Vrådal.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Velkommen til besøkshelg!