Bli med på besøkshelg 2019

Går du i 10. klasse og lurer på hvordan det er å gå på Kvitsund? Da kan vi anbefale deg å komme på besøkshelg 08. – 10. februar 2019.

På programmet står blant annet omvisning, aktiviteter, god mat og smakebit på undervisning. Dette er din mulighet til å teste hvordan det er å være elev på Kvitsund. Helgen er GRATIS!

Hvordan melder man seg på?

Påmelding sendes til: karkla@kvitsund.vgs.no
(Til påmeldingen trenger vi navn, tlf, epost, adresse og fødselsdato på deg som ønsker å delta på besøkshelgen, og navn, tlf og epost til en av dine foresatte.)

Husk å si ifra hvis du har matallergi eller andre behov vi må ta hensyn til.

Program 08. – 10. februar 2019:

Programmet denne helgen er for 10.klassinger. Iløpet av helgen vil det være et møte for foreldre, tidspunkt for dette kommer.

Fredag 8.Februar
Registreringen starter kl.17.00
Videre program for helgen kommer i Januar

Hva må man ta med seg?

– Sovepose
– Liggeunderlag
– Toalettsaker
– Håndkle
– Lommepenger til kioskautomat
– Gymtøy
– Gymsko
– Gode uteklær for aktivitet i snø.

Hvordan reise til Kvitsund?

Haukeliekspressen går fra Oslo kl.13.40 til Seljord rutebilstasjon med bussbytte videre til Kvitsund kl.17.05. Kommer du med toget til Bø går det buss videre til Seljord der du må bytte buss til Kvitsund. Kommer du med buss fra Vestlandet, eller med annen transport som korresponderer dårlig med bussene til Kvitsund, kan dere bli hentet ved buss-stoppet på Brunkeberg E134. Husk å melde fra innen torsdag 7. februar hvis du trenger å bli hentet. Dette gjelder også dere som kommer fra Sørlandet med buss til Vrådal.

Siden første buss fra Kvitsund ikke går før kl.14.20 på søndagen, setter vi opp transport til Seljord ca kl 10.45 søndag formiddag. Det går buss fra Seljord rettning Oslo kl 11.15 og kl.11.35. For dere som skal reise til Vestlandet går bussen kl 12.55 fra Seljord

For at alle skal få plass må du si ifra når du  registrere deg om du trenger transport.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Velkommen til besøkshelg!

Sjekk ut arrangementet på facebook her: https://www.facebook.com/events/447248132465269/