Besøkshelg 2022

Datoen er endret til 11.-13. februar!

På programmet står blant annet omvisning, aktiviteter, god mat og smakebit på undervisning. Dette er din mulighet til å teste hvordan det er å være elev på Kvitsund. Helgen er GRATIS!

Hvordan melder man seg på?

Påmelding sendes til: karkla@kvitsund.vgs.no
(Til påmeldingen trenger vi navn, tlf, epost, adresse og fødselsdato på deg som ønsker å delta på besøkshelgen, og navn, tlf og epost til en av dine foresatte.)

Husk å si ifra hvis du har matallergi eller andre behov vi må ta hensyn til.
Foresatte som ønsker å delta på Åpen Dag på lørdagen må også melde seg på, slik at vi vet vi har mat nok.

Til deg som allerede er påmeldt: Sjekk om du har fått med deg endringen av dato! (Ny dato er 11.-13. februar.)
Ta kontakt med oss hvis du ikke har fått e-post om dette. Vi vil gjerne ha tilbakemelding på om du fortsatt kan komme eller ikke.

Program 11.-13. feb. 2022:

På programmet denne helgen er det blant annet omvisning, aktiviteter, god mat og du får en smakebit på undervisningen. Dette er din mulighet til å teste hvordan det er å være elev på Kvitsund Gymnas.

Du vil bo på klasserom og får alle måltider i matsalen.

Er du foresatt til 10.klassing, er det mulig å komme innom på samlingen kl.17.30 på fredagen. Vi har dessverre ikke kapasitet til overnatting for foresatte denne helgen, men det er overnattingsmuligheter både i Morgedal og Vrådal.

Program for besøkshelgen:

kl.01.00 Innetid/ro

Søndag
kl.09.00 Frokost
Helgen er offisielt over.

Transport Søndag:
Søndag formiddag setter vi opp transport til Bussterminalen i Seljord . For at vi skal være sikker på å ha plass til alle, er det viktig at du gir beskjed om dette før du kommer på besøkshelgen .

Hva må man ta med seg?

– Sovepose
– Liggeunderlag
– Toalettsaker
– Håndkle
– Bankkort til kioskautomat
– Gymtøy
– Gymsko
– Gode uteklær for aktivitet i snø.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg. Velkommen til besøkshelg!

Følg oss på https://www.instagram.com/kvitsund.vgs.no/