Kan man bli elev etter at søknadsfristen har gått ut?

Få en enkel forklaring her.

Bildet er fra en tur med programfag friluftsliv.

Svaret er ja.

På Kvitsund er den ordinære søknadsfristen 1. mars. Etter dette fortsetter vi med opptak. Noe som betyr at søkerne får tilbud om plass.

Dersom du ikke søkte innen fristen, men har et ønske om å bli elev, så fyller du ut søkandsskjemaet på vanlig måte. Da kommer du «sist i køen», altså etter alle søkte innen søknadsfristen. Det er imidlertid ledige plasser, så du vil få tilbud om plass ved søknad.

–De siste årene har alle som har søkt fått tilbud om skoleplass, så jeg vil absolutt anbefale deg å søke nå, forteller rektor Magnus Kvalbein.

Velkommen som søker! Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.

For sende inn en søknad, så må du fylle ut dette skjemaet: kvitsund.vgs.no/soknad

Lurer du på hvordan det er å være elev på Kvitsund? Sjekk ut YouTube-kanalen vår.