Søknadsportalen 2018-2019 har åpnet

Nå kan du sende inn søknad for å bli elev på Kvitsund.

Har du lyst til å begynne på Kvitsund til høsten? På kvitsund.vgs.no/soknad kan du fylle ut søknadsskjemaet for å bli elev! Skjemaet fylles ut enkelt og raskt.

VIKTIG info FOR DEG SOM BOR I TELEMARK

I fjor ble det enda enklere å søke om å bli elev, ved at personer bosatt i Telemark skal søke via VIGO.
–Dersom du ikke bor i Telemark, så fyller du søknadsskjemaet på Kvitsunds nettsider, sier rektor Magnus.

Søk nå

–Vi ønsker deg velkommen som søker. Søk nå og bestem deg i løpet av våren! Dersom du har lyst til å få et innblikk i skolehverdagen, så anbefaler vi at du i tillegg blir med på besøkshelg fra 26. – 28. januar, forteller rektor Magnus.

Klikk her for å gå til søknadsskjemaet.

En ting til

Sjekk ut vår nye videoblogg på YouTube, så får du et godt inntrykk av hvordan det er å være elev på internatskole.