Idrett og friluftsliv

På Kvitsund er det lurt å gjere leksene først.

Aktiv fritid

Her er en liten oversikt over de forskjellige aktivitetene som arrangeres av Kvitsund Idrettslag. Se også idrettslagets egne nettsider på KVIL.org

VOLLEYBALL

Vi har 1-2 treninger i uken, hvor vi trener og spiller volleyball for gøy. Vi prøver å holde et visst nivå på treninger for at vi skal kunne utvikle oss og bli bedre i volleyball. Vi har én turnering i året, hvor vi spiller mot andre lag i Telemark.

N00BS

Er et rent guttefotballag og er for oss som ikke tar fotball for seriøst, men liker å spille. Her er det få regler, og mye kreativ spilling.

TRICKING

Kombinerer ulike elementer fra turn, parkour og freerunning. Om sommeren benytter vi oss av det flotte uteområdet på skolen til å bedrive forskjellige aktiviteter som er knyttet til tricking.

FRISBEEGOLF

Frisbeegolf er en sport som krever lite utstyr og som passer til alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Alle kan få til frisbeegolf! På Kvitsund har vi en 12-hulls frisbeegolfbane. Hullene er plassert rundt på skoleområdet.

INNEBANDY

Innebandy er faktisk sykt artig og det er en fin aktivitet å gjøre på en torsdags kveld. Vi spiller ofte kamp og det er fokus på å ha det gøy!

Kvitsund Ski og Snowboard (KSS)

Vi er den perfekte gruppa for deg som liker å stå på ski eller snowboard eller holder på med andre vinteridretter. Dette er et fellesskap der vi sammen kan kose oss med vinteridretter ute på Kvitsund eller i nærområdet.

E-SPORT

Her snakker vi om gaming! Vi har også flere turneringer.

BORDTENNIS OG BADMINTON

Vi er en ny idrettsgruppe på Kvitsund i år. Om du aldri har rørt en racket før, eller om du har spilt i mange år, er du velkommen til oss!

GUTTA I TRAPPA

vi stiller alltid opp med sang og godt humør i «trappa». Trappa er tribunen ved Sundkilen Arena.

FRILUFTSLIV

Ettersom Kvitsund ligger i vakre og naturskjønne Vest-Telemark har vi uendelige muligheter for tur og utendørsaktiviteter.

BOOBZ

Er et rent jentefotballag. Det er for oss som ikke tar fotball for seriøst, men liker å spille. Her er det få regler og mye kreativ spilling.

CHEERLEADING

Cheerleading er en sport hvor man løfter hverandre opp i luften. Enkelt og greit, man bærer mennesker istedenfor vekter. Vi kaster hverandre opp i lufta. I lufta kan man utføre forskjellige triks, men salto er det vi kan best!

HÅNDBALL

Håndball er den beste sporten og vi på Kvitsund har i samarbeid med Kviteseid kommune treninger i Kviteseidhallen.

STYRKELØFT

På Kvitsund Gymnas har vi et Hardcore styrkerom som blir brukt til alle former for trening. I styrkerommet er det masse treningsutstyr tilgjengelig. Ved siden av styrkerommet har vi også et fitnessrom.

FOTBALL JENTER

Kvitsunds jentelag spiller i kvinnedivisjonen. Vi har 2 treninger i uken, og rundt 9 kamper i halvåret. Vi fokuserer på at fotball skal være gøy, og på å utvikle oss.

FOTBALL GUTTER

Kvitsund sitt guttelag spiller i andredivisjon G19. Vi tar fotball seriøst og spiller/trener rundt 2 ganger i uken. Det hender også at vi finner på andre sosiale ting med laget.

KLATRING

I gymsalen på skolen har vi en egen klatrevegg. Vi har fokus på samhold og trivsel i klatregruppa.

KAMPSPORT

Dersom du er interessert i karate, boksing, bryting eller annen kampsport, eller du bare har lyst til å lære litt selvforsvar, er dette kanskje noe for deg? Om du har noe, mye eller ingen erfaring med kampsport er det bare å komme akkurat som du er!