Vi søker Miljøarbeidere for 2024/2025

Vi har to ledige stillinger som miljøarbeidere/ettåringer fra høsten 2024, men vi vurderer å øke antallet miljøarbeidere for kommende skoleår.

Miljøarbeiderne på skolen inngår i et team sammen med internatarbeidere og sosiallærere, og har i oppgave å skape et trygt, godt og utviklende miljø i internatet for alle elever som bor og oppholder seg der.

Arbeidsoppgaver:
– Legge til rette for sosiale arrangementer, turer og møtepunkter for og med elevene
– Være til stede sammen med elevene i fellesarenaer, og ta initiativ til aktivitet og samvær
– Arrangere leksekafe for elevene
– Tilsynstjeneste i internatet
– Være med å ta ansvar inn mot bibelgrupper, søndagsmøter og andre kristne samlinger som f.eks. fellesandakter, skolens misjonsprosjekt, møtehelger, lokalt ungdomsarbeid m.m.
– Være en del av skolens markedsføringsarbeid
– Noen vikartimer ved behov, hvis ønskelig

Vi ser etter deg som:
– Er utadvendt og glad i å snakke med ungdommer – Kan jobbe som del av et team – Har ideer og gjennomføringsevne – Vil være med å gjøre Jesus kjent og utruste til liv og tjeneste for Ham.

Vi kan tilby:
– En herlig elevflokk å jobbe med og blant
– Et inkluderende og varmt arbeidsfellesskap med mye erfaring
– Tett oppfølging i et utviklende arbeidsmiljø med fokus på trygghet, ansvar og vekst
– Ettåringskurs i regi av Misjonssambandet
– Tur med Vg3 til Roma på våren
– Fri bolig og kost gjennom skoleåret
– Lønn etter regulativ for Misjonssambandets skoler

Det er en forutsetning for ansettelse at du kan legge fram gyldig politiattest, og at du kan identifisere deg med skolens verdidokument og målsetning.

Søknadsfrist: 1. februar
Søknad med CV og referanser sendes til internatleder Ellen Bentsen: ebentsen@kvitsund.vgs.no

Lurer du på hvordan det er å være ettåring på Kvitsund? Sjekk ut Kvitsunds YouTube-kanal, så får du se litt av hverdagen til både ettåringene og eleven