Velkommen til digital besøksdag

Vurderer du å begynne på Kvitsund? Hold av datoen 30. januar!

Lørdag 30. januar kl 11:00 arrangerer vi digital besøksdag på Kvitsund. Da vil vi presentere skolen for deg som vurderer å begynne på Kvitsund kommende skoleår. Vi tror og håper at du på den måten vil få et innblikk i hvordan det er å være elev hos oss.  Dette gjelder deg som går i 10. klasse, men også for deg som vurderer å begynne i Vg2 eller Vg3.

For deg som er foresatt blir det mulighet for å delta i et eget infomøte kl 14:00 samme dag.

Meld deg på ved å klikke på linken under.

Klikk her for påmelding til besøksdagen kl 11:00 lørdag 30. januar

Klikk her for påmelding til infomøte for foresatte kl 14:00 lørdag 30. januar

Utfyllende informasjon om besøksdagen vil bli sendt på mail til deg som melder deg på, i tillegg til en link som du klikker på når besøksdagen eller infomøtet starter.

På programmet står omvisning, intervjuer, konkurranser med premier og mye annet gøy.

Velkommen som deltaker, vi på Kvitsund gleder oss til å hilse på deg!

PS: Vi vil også prøve å legge til rette for at du kan komme til Kvitsund for en prat og omvisning i løpet av våren, dersom du ønsker det og hvis smittesituasjonen tillater det. Vi kan dessverre ikke tilby overnatting. Dere som er foreldre er selvsagt også velkomne til å bli med på en besøkstur til Kvitsund. Ta kontakt dersom dette er noe dere ønsker.