Oppussingsprosjekt på Eiketun

Vil du være med og gjøre det hyggelig for elevene våre?

På Kvitsund ønsker vi at elevene skal ha det trygt og fint rundt seg.
I år har vi derfor satt i gang en innsamlingsaksjon for å muliggjøre oppussing på Eiketun, som er ett av de eldste og mest slitte internatbyggene på Kvitsund.

Vi har tidligere sett gode ringvirkninger av å pusse opp nedslitte bygg, enten det er snakk om et beisestrøk eller full renovering. Det er gøy å se hvor fint det kan bli og hvor godt elevene trives i de eldre byggene som pusses opp. Gamlebygget er et eksempel på dette.

Vi håper derfor at denne «kronerullingen» kan gi oss mulighet til å fortsette oppussingen, denne gangen på Eiketun. På Nedre Eiketun bor det ingen elever i år, noe som betyr at vi er klare til å sette igang så fort som mulig!

Kan du tenke deg å bidra?

Vipps ønsket beløp til #88031 og skriv «Eiketun» i kommentarfeltet.

På forhånd – tusen takk!!

Det er også mulig å gi en generell gave på Vipps eller bli fast giver til Kvitsund.
Klikk her for å registrere deg som fast giver.

Vi setter stor pris på alle bidrag, samt gode Kvitsund-venner og forbønn for elever og ansatte!