Samlet info rundt covid-19

Siste nytt: Åpningsfestene erstattes med infomøter utendørs.

Lurer du på hvordan Kvitsund og elevene våre berøres av koronaviruset? På denne siden kan du holde deg oppdatert. Her finner du informasjon om retningslinjer for elever/ansatte og status rundt ulike arrangementer. Vi legger også ut brev som er sendt ut til foresatte, samt uttalelser fra administrasjonen på Kvitsund. Har du spørsmål? Gå til kontaktinfo HER eller klikk på messenger-ikonet nederst til høyre.

Fra administrasjonen

Fredag 08.05.20, rektor Edgar Gamst Kristoffersen:
  • «Det er veldig gledelig å kunne ønske både elever og ansatte velkommen tilbake til Kvitsund. Etter to måneder med unntakstilstand og stengt skole, skal det bli godt å normalisere skolehverdagen igjen. Helt normalisert blir den forresten ikke, da vi må forholde oss til en del nye rutiner og smittevernregler. Til tross for en noe annerledes hverdag på Kvitsund, vet vi at det blir kjekt å treffes igjen. Onsdag er satt av til reisedag, torsdag starter vi opp med klasseromsundervisning. »
Tirsdag 07.04.20, rektor Edgar Gamst Kristoffersen:
  • «Da har regjeringen avholdt sin pressekonferanse. Vi vet nå at skolen vår forblir stengt ut april. Det er selvsagt kjipt, men helt sikkert en klok beslutning når situasjonen er som den er. Vi fortsetter derfor med undervisning i Teams enda noen uker. Første undervisningsdag etter påske er onsdag 15.april.»
Torsdag 12.03.20, rektor Edgar Gamst Kristoffersen:
  • «Situasjonen vi befinner oss i er ekstraordinær. Coronaviruset setter verdenssamfunnet på prøve, og vi på Kvitsund Gymnas innhentes også av dette. Vestfold og Telemark Fylkeskommune vedtok tidligere i dag å stenge sine videregående skoler fram til påske. I samråd med kommunens smittevernslege, stenger også vi vår skole i samme periode. Ingen av våre elever eller ansatte er påvist syke av coronaviruset. F.o.m mandag 16.03.20 vil vi gjennomføre digital undervisning i Teams.»

Arrangementer på Kvitsund

Planlagt dato Arrangement Status
August Pilgrimstur Oppdateres.
16.aug 2020 Åpningsfest Blir erstattet av et infomøte utendørs.
21.mai 2020 Jubileum Jubileet er utsatt til 13.mai 2021, og blir etter planen felles med neste års jubilanter. Se egen sak HER.

Retningslinjer

Nå som elevene er tilbake, må alle elever og ansatte forholde seg til Kvitsunds regler og rutiner i koronatid. Disse handler i alle hovedsak om hygiene og avstand, og tar utgangspunkt i Udir sin veileder om smittevern.

Info til foresatte

Følgende mailer med informasjon rundt koronasituasjonen er sendt til foreldre og foresatte:

Hjemmeundervisning

Elevene hadde hjemmeundervisning i seks uker i vår. Få et inntrykk av hvordan «Kvitsund-livet» var i april 2020 med denne filmen: